2021 Zomerkamp Welpen Beundersveld te Beckum

Dinsdag 27 juli

Na een voor veel welpen korte nacht begon de dag alweer vroeg met de ochtenddisco van de bevers, waar veel welpen zich bij aansloten.

Finn met een rups

Om acht uur zaten we aan het ontbijt. Het was feest, want Hidde was jarig!

 

Daarna begonnen we aan de Welpolympische Spelen met op het programma speerwerpen, badminton, touwtrekken, en elastiekrennen. Na een beker limonade deden we tot de lunch levend jeu-de-boule.

 

 

’s Middags na een late lunch deden we wat rustiger aan en kon je kiezen tussen een aantal rustige activiteiten, groente snijden voor in de soep met Akela, armbanden knopen met Kaa, of spelletjes doen, Donald Ducks lezen, of tekenen. Het was zo stil, dat we een welp die de nacht ervoor nog over het terrein rende, slapend aantroffen in zijn tent.

De langste fruithagel!

Dit was het laatste avondmaal voor de bevers, dus aten we friet met een frikandel.

Winnaars!

Bij het kampvuur werd het volgende verdiende onderdeel van de Vikingboot gepresenteerd: het boegbeeld!

                                                                                      Willem (boven) met Tux

Woensdag 27 juli

Vandaag begonnen we de dag met een tocht te lopen naar het zwembad in Delden, waar we de hele ochtend mee bezig waren. Dat ging niet vanzelf, de route was voor een deel in runen-geheimschrift en bestond voor een ander deel uit Vikingpoppetjes die bij elk kruispunt de weg wezen. Onderweg heeft Trevor een kwartje uit 1942 gevonden op straat!

     Zo gaat ie goed, zo gaat ie beter!

In het zwembad had iedereen het zo leuk, dat de leiding geen tijd had om foto’s te maken. Terug van het zwembad was iedereen moe, en ging rustig lezen of spelletjes doen, of met Kaa en bever Manon verder armbanden knopen.

De oudste welpen mochten mee helpen koken, we aten wraps.

Na een vuur was het tijd om te gaan slapen.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.