1957 Zomerkamp verkenners in Kotten bij Winterswijk

De oudste verkenners zijn Huib en Tim: 16,5 jaar. Tim heeft samen met hopman Pieter van Rijn, in de voorafgaande week  geassisteerd bij het hordekamp dat in een nabij gelegen boerderij in Kotten werd gehouden.

Oûbaas Stigter helpt Pieter tijdens dit verkennerskamp. De foto’s, gemaakt door Pieter, tonen “de stier” die hij voor een spel gemaakt had en de 14 deelnemende verkenners. Het kampterrein was een weiland dat grensde aan één van de “Italiaanse meren”. Daarin kon gezwommen worden.

vlnr: Tim Krooneman, Huib de Heer, Frits Hiddink, Ernst Hudig, Rudie de Boer, Tonny Boshuizen
Vlnr: Kees van Rijn, Steven Scheffers, Hans de Jong, Bram Nathans, Han Scheffers, Jan-Willem van Zeijst, Harm en Roel Dekker
Zwemmen in dit Italiaanse meertje naast de weide waarin gekampeerd wordt
Oûbaas Stigter en hopman Pieter van Rijn samen in actie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.